Ja meidän vikat agiliidot vähään aikaan. Oltiin siis eilen taas liitelemässä Konalassa, varmaankin jatketaan vasta loppukeväästä aikaisintaan.

Ratana meillä oli kiva pätkä, jossa ensin kaksi hyppyä, siitä kaariputkeen, josta suoraan puomille. Puomilta kaarevasti ohjattiin taas kahdelle hypylle, mutta kahden hypyn välissä vaihdettiin puolta ohjauksessa (eli toisin sanoen juostiin siitä halki toiselle puolelle) ja ohjattiin kolmannen hypyn taakse, sieltä hyppy "ohjaajan puolelle" ja siitä sitten vielä A. Dicolla oli kauheita keskittymisvaikeuksia, kun radan toisella puolella oli sen uusi, suuri rakkaus, 12-viikkoinen belggaripentu Huuma! Dicoa sai todella komentaa, että tulee luokse, se kun olis halunnut leikkiä! :( Kun sain sen viimein keskittymään niin meni radan hyvin ja mäkin vaihteen vuoksi osasin ohjata kiitettävästi!

Seuraavaksi harjoiteltiin sama pätkä, mutta nurin päin. Se oli meille helpompi, koska tällöin Dicon kiinnostus ei päässyt karkaamaan Huumaan vaan se pysyi ihan hyvin radassa. Pikkukohdissa oli hiomista, mutta toisella yrittämällä nekin sujui.

Loppuajalla sai harjoitella itsenäisesti. Yritin totuttaa Dicoa renkaaseen, lähes tuloksetta. "Pienellä" avustuksella (lue: kun heität villakoirasi renkaan läpi) sain sen tottumaan esteeseen ja olemaan pelkäämättä sitä, mutta minkäänlaista oma-aloitteista yritystä Dicolta ei tän suhteen löytynyt. Sitten harjoittelin pussia, joka sujui taas hyvin, ihanaa että Dico oppi sen niin nopeasti! Vikat minuutit tehtiin kontaktiharkkaa, joka sekin sujui hyvin, A:lla 2on2off ja puomilla pysähtyi kaikilla tassuilla kontaktille, josta kehuin hyvin. Harjoittelin puomin kontakteja lähettämällä Dicoa eri kulmista, eikä ongelmaa ollut.