Kaikkien kiireellisten hommieni takia en ehtinyt tänään valitettavasti agiharkkoihin laisinkaan :( Katsoin kuitenkin Jannin ja Bobin blogista, mitä olivat treenanneet, mukavalta vaikutti :) Voihan sitä mahdollisesti kokeilla itsenäisestikin, jos ehtii vain.

Päätin korvata treenit sitten pidemmällä iltalenkillä, jotta eräs energiapakkaus saa päästettyä vähän höyryjään. Lenkin alussa tavattiin sitten Dicon ja Robinin hyvä kaveri, valkoinen villakoira Tatu. Pojat innoissaan yritti moikkailla, joten päätettiin Tatun omistajan kanssa viedä pojat läheiselle pellolle juoksentelemaan vapaana, että saavat rauhassa riekkua. Päästin aluksi vain Dicon irti, seurasin miten käyttäytyy Tatun seurassa vapaana, meni niin hyvin, että uskalsin päästää Robininkin.

Ensin mun villakuonojani kiinnosti vain uudet tuoksut ja jäljet, joita maassa oli. Sitten Ropsu ja Diksu innostui tutustelemaan Tatua. Tatu vähän arasteli poikia, kun ei ollut hihnassa niin itsevarmuus vähän karisi. Sovittiin, että tavataan mahdollisimman usein lenkillä ja annetaan poikien riehua vapaana, niin ehkä Tatu sitten reipastuu.

Menin sitten pellolta vielä pienen lenkin pätkän, ja pojat oli kotiin tullessaan täynnä lumipaakkuja! Ai että mä inhoan niitä, kun niitä pitää aina sulatella, ettei kastu joka paikka. Sulatin ja kuivasin hiustenkuivaajalla sitten molemmat pojat, jonka jälkeen villakuonot painuivat onnellisina nukkumaan :)

Nyt odotellaan ensi viikon agitreenejä innolla!