Pitkästä aikaa radalla! Ja tauko oli tehnyt Dicolle toooosi hyvää, intoa riitti! Tultiin jo etuajassa paikan päälle, agikenttä oli tyhjä niin otin siinä Dicon kanssa hienosäätöharkkaa, elikkäs pimeitä kulmia, kontaktiharkkaa ja keppejä. Kaikki sujui tosi hyvin, ja kivasti on tullut vauhtiakin mukaan!

Sitten alkoikin varsinaiset treenit. Ekana harjoiteltiin eteenmenoa elikkäs irtoamisharkkaa jälleen. Ekana kaksi hyppyä, parilla eri tekniikalla. Ensin niin, että ohjaaja seisoi kahden hypyn välissä, veti ekan hypyn ja työnsi toisen hypyn yli. Meni oikein mukavasti. Sitten varsinaista eteenmenoa, koira lähetettiin hyppäämään kaksi hyppyä, nami odotti tokan hypyn takana. Dico irtosi tosi hyvin, mistä mä olin tosi iloinen! :) Vikana otettiin sitten putkikin mukaan, eli ensin putki ja sitten kaksi hyppyä eteenmenolla. Jätin Dicon putken suuhun, kävelin toisen suun ja ekan hypyn väliin ja annoin käskyn putkeen ja siitä eteen. Tosi hyvin tajusi ja oli muutenkin onnistunut harjoitus!

Seuraavaksi kontaktiharjoitusta A:lla. Tarkoituksena koskea kunnolla kosketuspinnat ennen seuraavaa estettä. Ensin otettiin A + hyppy. Dico meni A:n hyvin, koski taas erinomaisesti, mutta sitten hypyssä pelleili jotain, jäi vaan nuuskimaan sitä :D Otettiin uusiks ja sama juttu! Hypytin sitten pari kertaa ja kolmannella yrityksellä meni normaalisti! :) Sen jälkeen vaihdettiin hyppy + A, meni vielä paremmin!

Dico yllätti tänään mut ja itsensä. Silloin kuin muut harjoitteli ohjattuja, otettiin omaa harjoittelua ja DICO MENI RENKAAN!! Mutta vaan yhden kerran... Tokaa kertaa se ei suostunut menemään. Eli se kyllä osaa sen, mutta se vaan huijaa mua ja pelkää sitä estettä, täytyypä treenailla!

Treenien lopuksi Anneli toi jotain aivan mahtavaa kentälle, nimittäin 11-viikkoisen tervupentunsa Huuman.. ÄÄKK!! Se oli aivan ihana, Dicokin tykkäs siitä, olivat ihan samankokoiset! Mainio pentu kyllä, ihan koiranpentukuume tässä taas nousi uudestaan... :)

Mun ylioppilaskirjoitusten takia pidetään tän agikurssin loputtua taukoa agiliitelystä, jatketaan uusin kujein sitten myöhemmin. Ja toisaalta joskus vaikkapa Tiian kanssa itsenäisesti, nyt kun perusjutut on hallinnassa! :) Keväällä kirjoitusten jälkeen ja ilmojen lämmettyä aloitetaan molempien koirien kanssa oikein kunnon tehotreeni tokossa, jotta saataisiin taas perusjutut hallintaan ja mahdollisesti koirat kisavalmiiksi! :)