Pitkä aika on taas kulunut viime kirjoituksesta.

Dico ja Robin on tällä hetkellä alle 1 cm:n turkissa. Ajelin ne silloin jokunen aika sitten (vähän viime kirjoituksen jälkeen) 4 mm:n turkkiin, ihan kauttaaltaan. Ihmeen nopeasti tuo turkki niillä kasvaa! Etenkin Dicon turkki kasvaa hurjaa tahtia. Nyt kasvatellaan siis terrieri-mallia jälleen.

Reilu viikko sitten Dicolla ja Julienilla oli 1-vuotis rokotus. Menimme tutulle eläinlääkärillemme ja rokotus meni hyvin. Lääkäri tutki Dicon ja kehui hyvärakenteiseksi. Dicon ilme oli näkemisen arvoinen kun lääkäri yhtäkkiä pisti rokotuspiikin sen niskaan. Dico jäykistyi ja kun piikki otettiin pois niin se ryntäsi mun syliin. Julien pyöritteli päätään ja kun lääkäri hieman piteli sitten kuonosta niin Julle jännitti niskassa olevan ihon tosi kireälle. Ei meinannut lääkäri tunnistaa, että mitä rotua Julien edustaa :D Ihme kyllä! Aika hauskaa, että tuollaisen vinttikoiran näköisen (siis turkiltaan) villakoiran, Dicon, se tiesi heti villakoiraksi, mutta leijonaturkissa olevaa pientä toyvillakoiraa ei.

Eilen olimme Patrician ja Julienin kanssa Leilalla. Teacup-villakoirat olivat nyt 7,5 viikkoisia, eli niiden luovutus on viikonloppuna. Silti niiden paino oli vain 400-500 grammaa! Dico painoi tuon ikäisenä kolme kertaa sen verran. Pennut oli oikein suloisia ja vauhdikkaita, Leila pitää itse niistä yhden, pienimmän ja siroimman nartun.

Samalla reissulla Leila trimmasi Julienin (joka oli päässyt kamalaan kuntoon). Ensin Leila konetti Julienin naaman, varpaat, takapuolen ja hännäntyven sekä vatsan. Sitten oli pesun vuoro. Kunnon suihkun ja föönauksen jälkeen Leila leikkasi Julienin turkin moderniin malliin. Eli leijona pois! Ihanaa! Julle on nyt iiiihanan pieni. Tai siis näyttää pienemmältä kuin pari päivää sitten.

Munkin pitäisi konettaa Dico ja Robin. Niiden naamat näyttää mursujen naamoilta :D Ja varpaat sekä anturoiden välit on niin täynnä karvaa, että siellä on aina hirveät kasat hiekkaa. Etenkin nyt kurasäillä.

Tiia teki vähän aikaa sitten Dicolle ja Robinille uudet, hienot haalarit. Ne on vuorettomat ja siksi paremmat näin sadesäällä kuin vanhat haalarit. Mutta kunhan lunta tulee niin pääsee käyttämään niitä fleece-vuorellisiakin.

Kevääksi aiotaan Pattan kanssa hakea agility-ryhmään. Ja ehkä tokoonkin. Saadaan vähän aktiivisemmin treenattua noiden harlekiinien kanssa :D Toisaalta koiratanssikin kiinnostaisi, mutta ei voi ottaa liikaa harrastuksia.

Aion ruveta päivittelemään näitä sivuja nyt hieman useammin, mutta nyt on parin viikon mittainen pävitystauko, kun koeviikot alkaa. Paitsi että vapaapäivinä saatan EHKÄ kirjoittaa :D Saa nähdä.

Ihanaa kun kohta tulee joulu! Lahjaksi aion pyytää uutta trimmeriä (Andis tai Oster) ja hammaskivenraaputtimen. Sit varmaan sukulaisilta jotain leffoja/cd-levyjä ja valokuvatulostin ois kiva. En tiiä, nykyään on vaikee keksiä mitään. Ja jos keksii, niin sit ne on kauheen kalliita :D