Tosin vähemmän vakavaa, mutta ilmoitusasiaa kuitenkin. :D Eli siis ensinnäkin, Villakuono.webs.com osoitteessa olevat kotisivumme ovat toistaiseksi jäissä. Johtuen inspiraation ja kaiken muunkin puutteesta. Katsotaan, jos jaksan niitä joskus päivitellä, en varmaankaan kovin pitkään aikaan. Kirjoitan siis tänne blogiin kaikki elämäämme mullistavat uutiset ja treenikuvailut, eli ei me ihan maanrakoon vajota ;)

Tämä blogikin on saanut "uuden ulkoasun". Tämä sama teema on ollut meillä aiemmin, mutta sivupalkkeja muun muassa on uudistettu paljon! Halusin pirteän ulkoasun. Ja sellaisen, missä on myös Robin, koska...

Patrician ja minun sopimuksesta Robin on nykyään minun koirani siinä missä Dicokin. Syitä en ala tässä setvimään, mutta mielelläni minä otin kovaan pentukuumeeseeni tutun ja turvallisen, iki-ihanan perheenjäsenemme, Kiuksin ;)

Myös galleriamme uudistui tänään hieman, Dicon ja Robinin galleriat mm. yhdistettiin kokonaan ja on sinne pari uuttakin kuvaa eksynyt. Linkin galleriaan löytää vasemman puolen ylimmästä sivupalkista.

Kävin tänään heti koulun jälkeen pitkällä lenkillä koirien kanssa, ja tarttuipa kamerakin pitkästä aikaa mukaan. Siirrän kuvat heti kun ehdin koneelle ja lisäilen parhaimpia otoksia tänne. Toivottavasti jo huomenna, mutta ikinä ei tiedä... :D