Tässä on nyt vuoden 2009 viimeiset hetket käsillä. Raketit paukkuu, sisällä koirat on tosi rauhallisia, mutta ulos Robinia ei saa millään. Ihan rauhallisissa merkeissä meillä kuitenkin siis vietetään vuoden vaihtumista.

Katselin viime vuonna itselleni ja Dicolle asettamiani tavoitteita (+ Robinille). Agilityssa tosiaan ollaan nyt päästy harrastamaan aktiivisemmin, kun on säännölliset treenit. Kisoihin ei olla vielä menty, mutta kevät-kesällä 2010 olisi tarkoitus korkata mölliura. Toko on vähän jäänyt, siihen mulla ei riitä ainakaan tällä hetkellä mielenkiinto. Mätsäreissä ei tänä vuonna käyty, mutta Robinin kanssa on treenattu kaikkea pientä agissa ja opeteltu kivoja temppuja, että saa vanhempi ukkokin vähän aivotyöskentelyä.

Ensi vuodelle sen enempiä tavoitteita asettamatta toivon, että jatketaan mieluisan harrastuksen, agilityn parissa ja päästään kisaamaan ainakin Dicon kanssa, en ole ihan varma, uskallanko Robinia kisakoiraksi ylipäätään ottaa.

Vuosi 2009 on kulunut omalla painollaan. Ollaan treenattu, lomailtu, ja ennen kaikkea pidetty hauskaa! Koiraharrastusten puolelta ollaan saatu paljon uusia tuttuja ja ystäviä, kiitos siitä! Toivotaan ensi vuodesta vielä parempaa!

Agilityn jatkokurssi alkaa 10.1. ja on kuuden treenikerran mittainen. Sitä on jo odotettukin!! :)

Loppuun haluan kuitenkin muistaa tänä päivänä sattunutta ikävää välikohtausta lähellämme sijaitsevassa kauppakeskus Sellossa. Ikävää, että kävi niin kuin kävi, moni menetti rakkaan ystävän, perheenjäsenen tai muuten tärkeän ihmisen. Osanottoni omaisille.