Ensimmäisenä mainitsen nyt harmikseni, että agilityn alkeiskurssi pääsi jo loppumaan, nyt odotellaan innolla tammikuussa alkavaa jatkokurssia! Jej!

Viimeisellä agilitytunnilla treenattiin pieniä radan pätkiä, painotettiin ohjausta ja sitä, että koira tulisi pystyä jättämään mahdollisimman pitkäksi aikaa odottamaan lähtömerkkiä. Dicon kanssa oli pientä takkuilua (johtuen ainoastaan ja vain mun ohjauksesta!) tiukoissa käännöksissä ja kahdessa peräkkäisessä hypyssä, josta leikattiin putkelle. Meni kivasti ja jäi kyllä tosi hyvä fiilis tästä kurssista! Tosi paljon ollaan molemmat opittu kaikkea uutta ja kivaa on ollut!

Vikan tunnin aikana Dico ehti myös ihastua Airikseen... Ja Airishan on rodultaan..... BOKSERI! Pieni kokoero siis, mutta eihän se Dicoa haittaa, kun se kuvittelee itsensä vähintäänkin dobermanniksi. :D

Ehdimmepä käväistä myös Voittaja 2009-koiranäyttelyssä. Ensin kiertelimme katselemassa kaikenlaisia kojuja, mutta ekalla kierroksella ei tarttunut vielä mitään mukaan. Käväistiin katsomassa vähän villureita tässä välillä. Näin mm. Hugon veljen, Luigin :) Oli kyllä naamastaan tosi paljon samannäköinen kuin Hugo, upea ilmestys kyllä kaikin puolin! Kuvia laittelen kun ehdin ja jaksan.

Tässä vaiheessa seuraamme (siis mun ja Pattan) liittyi serkkuni Sanna. Kierreltiin taas ja tällä kertaa tuli ostettua nameja, hihna (toooosi ihana!) ja sellainen ihana puudeli-koriste. :) Käväistiin katsomassa myös agility- ja flyball-näytökset ja kivaa oli!

Tänään onkin ollut sitten hieman harmillisempi päivä. Dicoa on jo pidempään vaivannut vasen korva, johon eri eläinlääkärit ovat määränneet korvatippakuureja. Ei ole kuitenkaan tepsinyt niin, että tauti oltaisiin saatu kuriin.

Isä varasi Dicolle ajan eläinlääkäristä ja menimme sinne tutkituttamaan korvat. Lääkäri kehui Dicoa kiltiksi ja rauhalliseksi, tuli mieleen, että puhuukohan se tosiaan mun koirasta :D Vieraskorea kenties? ;) Noh, kehuipa hän myös, että päällisin puolin pidetty tosi hyvää huolta, karvat nypitty eikä korvat haise lainkaan.

Kun lekuri katsoi sitten luupilla syvemmälle korvakäytävään, sanoi hän oikean korvan olevan siisti, tärykalvokin tosi hyvässä kunnossa. Mutta se vasen korva! Paras kuvaus, mitä hän sille antoi, oli viemäri! :D Se oli täynnä ruskeahkoa mössöä, eikä sen läpi nähnyt edes tärykalvoa! Voi mun pientä raukkaani, ei ihme, että korva on vaivannut! Nyt saatiin hoito-ohjeita ja lääkkeitä, jotta käytävä saadaan puhtaaksi. Korvista otettiin myös näytteet, oikea korva puhdas, toisessa vakava kokkibakteerikanta. Nyt on sitten korvatippoja, huuhteluainetta ja lääkkeitä, jotta bakteerit saadaan pois ja korva terveeksi. Menemme varmaankin vielä tarkastuskäynnille n. kahden viikon kuluttua, lääkekuurit ovat 10-14 päivää. Tässähän se mun joululoma menee korvia hoidellessa ja koiraa lääkitessä :D

Lomasta puheen ollen, pitääpä treenailla keppejä aina kun on aikaa. Ja kontakteja mahdollisesti myös. Nyt kuitenkin lomaillaan ja rauhotellaan, pääasia on saada koira kuntoon! :)