Enpäs ole taas muistanut/ehtinyt/jaksanut kirjoitella tänne. Joka tapauksessa hauskaa kesälomaa ollaan harlekiinin kanssa vietetty. Ihania lenkkeilysäitä on ollut ja tokoiltukin on.

Dicolle aion luultavasti ostaa hurtan pehmustetut valjaat, käytiin niitä jo eläinkaupassa sovittamassa, mutta oli väärä väri! Odotetaan siis, että niitä tulee lisää. Lisäksi Dico sai Tiialta ja hauvoilta synttärilahjaksi upouuden pannan. Se on oikein sievä ja Dico tykkää siitä, kun on mukavan kevyt ja ohut!

Dico on tosiaan myös sairastellut hiukan. Ensin vatsan alue antoi huolenaihetta, sillä tullessani eräänä iltana töistä, koko vatsa oli tulipunainen ja Dico yritti nuolla sitä. Suoraan lekuriin, jossa todettiin onneksi, ettei kyseessä ollut mitään vaarallista. Luultavasti joku ötökkä oli pistänyt, nokkonen polttanut pahasti, punkki purrut tai koirien telmiessä Robin tehnyt pienen naarmun, jonka jälkeen Dico oli nuollut ja yrittänyt rapsuttaa "haavaa". Haava oli sen jälkeen tulehtunut ja lisäksi iholle oli ilmestynyt ihottumaa. Antibiottikuurilla saatiin tämä onneksi hoidettua.

Seuraavaksi korvat aiheuttivat päänvaivaa. Olivat sisältä punottavat ja haisivat melko pahalle. Karvoja ei juurikaan sisällä ollut, ne oltiin nypitty viime trimmin yhteydessä. Joka tapauksessa kyseessä oli mitä ilmeisimmin korvapunkki. Ostin korvatippoja apteekista ja jo muutaman käyttöpäivän jälkeen oireet katosivat. Nyt koira on terve kuin pukki, ja terveenä saisikin pysyä.

Loppuun vielä turhempi uutinen: eli siis olen tällä kertaa itse tehnyt sivuillemme uuden ulkoasun. Alkoi kyllästyttää vanha ulkoasu, vaikka hieno olikin (kiitokset Tiia H.:lle). Vanha ulkoasu oli kuitenkin kovin talvinen, ja vaikkei tuo uusi kovin kummoinen taidonnäyte olekaan, on se hieman kesäisempi. Ja tässä sitä opetellaan, jos vaikka joku päivä osaisin tehdä jonkun tosi hienon ulkoasun! Käykää siis toki vierailulla (huom! sivuille on lisätty myös yksi uusi osio: pennut! siellä on tietoa Dicon ja Minnin pentueesta ja mahdollisista tulevista pentueista!)