Kerronpa nyt aluksi, että pääsin CityBelgit Ry:n jäseneksi. Kunpa vielä päästäisiin Dicon kanssa toko1-ryhmään ja sitten keväämmällä agility-ryhmään niin olis ihan bueno. Saataisiin treenaaminen säännöllisemmäksi ja päästäisiin ehkä kesällä kisailemaan mölleihin ja ihan virallisiinkin.

Treenailtu on edelleen noita alo-luokan liikkeitä, perusasentoa ilman apuja, luoksetuloa, seurausta (Tiian mukaan alkaa olla jo hyvää), liikkeestä maahanmenoa ja seisomista sekä paikallamakuuta.

Agilityssa oon pari kertaa harjoitellut 2x2 keppejä, irtoaa välillä tosi hyvin ja tarjoaa itse. Kunhan lumet sulais, niin sais esteet meidän pihalle (nyt täynnä lunta) ja treenailukin maittaisi paremmin.

Tänään mennessäni töihin kävin eka Faunataressa ostamassa pojille luut ja samalla Dicolle uuden kaulapannan. Se on aika perusmalli, mutta mun mielestä aivan ihanan värinen, sellainen hempeän sininen ja pehmeää ainetta.

Nyt kun Dico on tokossa oppinut tuota seurausta niin lenkkeilykin on mukavampaa. Olen lähtenyt nyt muutaman kerran juoksulenkille ja kiva, että pysyy suurimman osan ajasta vierellä hölkkäämässä/ravaamassa eikä edistä ja siten kiristä hihnaa mun vyötäröllä.