Tänään lähdettiin äidin ja koirien kanssa n. klo 4 aikaan lenkille. Patta on meidän isoveljen Jussin luona yökylässä, joten äiti lenkkeilytti Robinia ja mä sain lenkkeillä Dicon kanssa (ihanaa, vaan yksi hihna!). Kierrettiin sellaista metsälenkkiä, sitten kirkon pihan ohi meidän koulun (Kunkun lukion) luo ja siitä Omnian ohi Muuralaan ja kotiin. Äiti oli innoissaan kun pyysin sen lenkille mukaan ja koiratkin tykkäsi kun mentiin välillä erilainen lenkki. Lenkillä vähän tokoilin:

Seuraus: Otin taas Frolicin avulla sivulle, siitä lähdin eteenpäin antaen käskyn seuraa. Dico lähti reippaasti mukaan ja naksutin ja palkkasin aina kun otti kontaktia (en vielä harjoitellut oikeaa paikkaa, tärkeää saada ensin kontakti ja ettei seuraa vain namikättä).

Seisominen: Muutaman kerran otin seisomisen, kun nyt oli äiti mukana avustamassa. Ekalla kerralla palasi äidin luo hakemaan namia kun pysähdyin. En sanonut mitään, menin vaan luo ja kutsuin mukaan. D seurasi ja pysähtyi nyt käskystä ja sai siis hakea palkan. Otin vielä toisen onnistuneen ja jätin siihen.

Sen jälkeen kun oltiin Tiialla sunnuntaina mulle tuli hirveä vimma tokoilla ja tähtään siihen, että kesällä oltaisiin kisakunnossa. Eka muutamat möllitoko-kisat ja sitten toivottavasti jo aloon kisaamaan virallisiin. Tavoitteena titteliksi TK1.

Kuten varmaan jotkut on huomanneet, Tiia on tehnyt Dicon blogille uuden ulkoasun ja Robin sai oman (jota ylläpitää Patta). Robinin blogi on osoitteessa http://villakorva.vuodatus.net/ . Dicolle on tulossa myös uudet kotisivut osoitteeseen http://villakuono.webs.com/ . Tällöin nykyinen villakuonot.webs.com poistuu käytöstä.