Ihanaa ihanaa stressi on ohi!

Mulla jäi koeviikolla rästiin historian koe ja luin viimeiset pari viikkoa siihen. Hirvee hinku saada ees siitä hyvä numero, kun muut kokeet meni vähän penkin alle. No, nyt on pänttääminen ohi ja kävi miten kävi niin ainakin luin ja yritin.

Toinen stressin aiheeni on ollut viimeiset 3 viikkoa nenäverenvuoto. Lähes päivittäin on tullut verta nenästä, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nyt nenän verisuonia on poltettu kolme kertaa, kaksi kertaa kemiallisesti ja kerran sähkö"iskuilla". Toivotaan, että vaiva menee nyt ohi. Täytyy vaan ottaa viikko rennosti ja coolisti (ei mitään kuumia juomia, ruokia, höyryä, saunaa, lenkkeilyä tms.)

Enää kuusi päivää jouluun!! Oon tyytyväinen, että oon ostanu jo kaikki lahjat ja kavereille ne jaoinkin jo tänään koulussa. Mitäköhän saan tänä vuonna? Toivottavasti jotain hyödyllistä, varmaan jotain koiriin liittyvää.

Messarissakin tosiaan oltiin, mä ja Patta, ja kannustettiin Tiia ja Ruuti-bortsua. Tanskalainen tuomari oli tiukka, mutta Ruuti sai silti hyvän arvostelun ja H:n. Kaikki muut junnu-urokset oli tosi rotevia ja isoja ja niillä oli pidempi ja suorempi turkki kuin Ruutilla. Mut Ruuti oli kyllä kaikista söpöin (en oo puolueellinen, en toki).

Sieltä tuli taas repun täydeltä tavaraa: ruokanäytepusseja, koirashampoota, mainoksia, avaimenperiä, pinssejä ja vaikka mitä. Ja löydettiin me sellainen ale-korikin, missä oli kyltti: 3 kpl 10 €. Siitä kasasta sitten löyty kolme Hurtan vanhemman malliston pantaa, punaset pehmeet. Otin Dicolle ja Robinille saman kokoiset ja Julienille Patta otti pienemmän. Ja ne oli just sopivat.

Kuvia Messarista täällä

Julien lähti tiistaina astutukseen ja tulee takaisin sunnuntaina.