Elikkäs nyt on alkanut jo kyllästyttää vähän tuo terrieri. Onhan se kiva ja muuta, mutta haluanpa nyt kokeilla tuota skandinaavista leijonaleikkausta eli ns. pentuleijonaa. Robinilla etenkin kun on niin vahva turkki niin tulee varmaan kivannäköinen. Eikä noi nyt hetkessä kasva, että eikun vaan turkkia kasvattamaan ja muotoilemaan!

JENNY%2031.jpg

^ Tuollainen siitä olisi tarkoitus tulla, kuvassa siis Dicon äiti, Jennie (Cimberly vom Kleinen Weissen Löwen) © Leila Almgren

Kuten otsikko kertoo, on mulla muitakin suunnitelmia. Elikkäs, koska mä alan nyt noita leijonia kasvattamaan niin poikien harrastuksiin tulee mukaan match showt. Aion erityisesti Robinin kanssa niitä kierrellä, sillä kun on vahvempi turkki (ja "oikean" villakoiran värinen) ja oikea purenta (Dicolla alapurenta).

Mätsäreiden lisäksi aioitaan (kunhan nyt opitaan menemään perusratoja) kierrellä agi- ja tokokisoja. Panostan niihin taas sitten enemmän Dicon kanssa, se kun on vielä pentumaisempi ja oppii vähän nopeammin kuin Robin. Kuitenkin myös Ropsun kanssa aion kilpailla.

Joulukuussa järjestettäviin Helsingin kansainvälisiin koiranäyttelyihinkin aion mennä. Enkä tällä kertaa vain turistiksi, vaan osallistun sinne Dicon isän, mustan kääpiövillakoiran, Jazzien (Sola's Prince of Tango) kanssa. Sille kasvatetaan parhaillaan leijonaa joulukuun koetusta varten. Sitä ennen tutustun siihen kunnolla ja menen muutamiin mätsäreihin harjoittelemaan.

jambo%20%2030.jpg

^ Kuvassa Dicon isä Jazzie (Sola's Prince of Tango) © Leila Almgren